Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

J24o96s70e40f 83K70l78a38t

13. 8. 2016 22:49

Co takhle hygiena-vztahuje se to jistě i na bazény

2 0
možnosti
JL

Ano? Zákaz nošení hnědých košil o velikosti 88, která je jasně viditelná - je také návrat do středověku?

0 0
možnosti
FV

Všechny zákazy stojí ta vyliž prdel.

Doufám, že mi to nesmažete, když se Vás zastávám.

0 2
možnosti
Foto

Absurdní opatření ze středověku zakázalo absurdní středověký koupací oděv.

5 0
možnosti
PV

tezko muzeme predpokladat, ze myslenim stredoveky clovek bude chapat novoveke vymozenosti, proto je asi potreba techto absurdit.

3 0
možnosti
Foto

Já tedy nevím, jsem jen blondýna, ale nemůže se těch zahalených muslimských dam dotknout, že je jejich vzhled v článku porovnáván např. s těly znetvořenými jizvami?

Vždyť ony svými burkinami nijak znetvořené nejsou.

Na rozdíl od jizev nebo i mnohem výraznějších postižení, burkiny lze velmi snadno odložit a podle potřeby nahradit jiným oděvem, je-li k tomu vůle. Právě proto také existuje onen společenský konsenzus, že osobám s nepříliš vzhlednou, leč čistou tělesnou schránku nikdo nezakazuje, aby svá těla na plážích vystavovaly slunci úplně stejně, jako osoby nepostižené. Jizvy prostě odložit nelze.

A je to právě onen lokální konsenzus, který je v článku trefně zmíněn, co dělá danou kulturu osobitou. Jiné jsou způsoby tam a jiné onde, a právě v této různosti je kouzlo, které dnes módní propagátoři multikulti nevyhnutelně zničí, neboť usilují o potlačení místních ve prospěch přišedších. Ať chtějí nebo ne, takové snažení nakonec povede k unifikaci (v lepším případě ve stylu "ani ryba ani rak".... pravděpodobněji ale vyhraje ten, kdo bude mít nakonec ostřejší lokty).

Jsem přesvědčena, že zachovat vlastní kulturu na vlastním území určitě stojí za to, neboť oproti jiným jistě není méněcenná. Respektujme druhé, ale sami vyžadujme tentýž respekt k sobě a své kultuře. Jak od cizích, tak od pomýlených vlastních. Ostatně i oni sami činívají totéž.

29 0
možnosti
JP

Zákaz křestanství v SA, Kataru , Ománu atd.. to vám nevadí , vemte si plavky a běžte si něco koupit u pláže v SA - uvidíte středověk ten pravý v 21 století .

24 0
možnosti
TB

T40o73m24á31š 39B60í69l85ý

13. 8. 2016 20:43

Doufám, že v zájmu muslimských žen se chodíte koupat oblečená. Jestli vás mají ostatní občané za trochu ...., nic si z toho nedělejte, jdete přeci příkladem ;-)

8 0
možnosti
JV

Vážená paní/slečno,

ve svém okolí se setkávám převážně s velice rozumnými lidmi. Jsem Vám vděčný za to, že jste mi ukázala, že existuje i něco jiného (aby si člověk vážil dobrého, musí poznat i to špatné - to není ode mě).

Za toto poznání Vám vyjadřuji hluboký dík.

Pepa

7 0
možnosti
SZ

Zkusila autorka si někdy vyjít v silně islámském státu vyjít na ulici v minisukni? A co když jednou nastane doba, kdy islámské "menšině" začnou ty minisukně vadit i v Evropě?

Myslím si, že pokud někde někdo žít, měl by se (netrvrdím, že plně) přizpůsobit kultuře žití v příslušné zemi.

9 0
možnosti
Foto

Takže když dnes jsme ještě ve většině, tak si budeme my určovat jak kdo bude chodit oblékaný a co bude vyznávat, protože přece silnější vyhrává. V čem se tedy lišíte od nich, když si chtějí prosazovat taky jen to svý a když získají pocit, že jsou silnější tak se přestanou s námi mazat a dají nám sežrat přesně to samé?

1 6
možnosti
MV

Ein Gericht in Nizza hat das im südfranzösischen Cannes verhängte Burkini-Verbot bestätigt. Wie die Stadtverwaltung von Cannes heute mitteilte, wies das Verwaltungsgericht von Nizza eine Beschwerde gegen das Verbot des Ganzkörperbadeanzugs zurück. Die Entscheidung stärkte auch eine Nachbargemeinde von Cannes, Villeneuve-Loubet, wo seit heute ebenfalls das Tragen eines sogenannten Burkinis verboten ist.

1 0
možnosti
MV

Religiöses Symbol“

0 0
možnosti
  • Počet článků 17
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4937x
"Promiňte slečny, tancovat nebudu, chci o samotě přemýšlet a věnovat se sebevzdělání. Ženy jsou nepřítelkyně moudrosti." Paní Dynderová se vmísila do rozmluvy: "Vyslovil jste odvážnou myšlenku, pane Kebrle. Já s vámi nesouhlasím, ale chci s vámi diskutovat, jakmile složím prádlo." (Karel Poláček)

Seznam rubrik