Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RH

Aby nám stát (obec) určoval, co smíme a nesmíme nosit, to je cesta do pr... Jestli si někdo myslí, že problém spočívá v hadrech, tak je mimo. Jak můžeme řešit problém islámu, když nejsme schopni pochopit jeho podstatu?

4 4
možnosti
JM

J44o60s80e79f 62M80i32k14e42l

13. 8. 2016 12:22

Tak povolme třeba i esesácké uniformy. Hadry přeci za nic nemohou ...

3 0
možnosti
DK

Ten starosta jen reagoval na stiznosti lidi. Turiste si proste stezovali, ze tam ty lachtany nechteji...no a starosta mel dve moznosti...bud jim rict, ze ty burkiny nic neporusuji a ze se s tim proste musi smirit, anebo jim vyjit vstric a zakazat je. Samozrejme, pokud by prevazovali arabsti turiste, nejspise by k takovemu kroku nenasel odvahu (ono by to bylo i ekonomicky nevyhodne), ale takto vyslysel vetsinu. Nerikam, ze je takovy postup spravny, ale nejedna se o vami popisovany "zakaz pro zakaz".

6 1
možnosti
Foto

Vertikální jizva v oblasti pod pupkem u šedesátileté dámy nemůže být od císařského řezu. Vedení kožního řezu v úrovni bikin se praktikuje už podstatně déle.

1 0
možnosti
Foto

Když se "zadaří", vertikálního císaře si člověk užene i v dnešní době. Je výhodnější např. u extrémně nedonošených dětí. Nebo když je špatná poloha plodu a nejde otočit. Ne že by to teda bylo k článku...:-)

0 0
možnosti
Foto

"Co z toho vyplývá? MUŽ (je jich převažující většina) někomu uřízne hlavu / najede do někoho kamionem / odpálí se / you name it, a co uděláme my, osvícená společnost, v níž jsme si rovni? My nakážeme ŽENÁM, jak se mají oblékat." jste napsala.

Jenomže to také může znamenat, že chráníme ty muslimské ženy, aby se díky svému oděvu nestaly terčem protiislámských útoků za to, že "JEJICH" muž někomu uřízl hlavu

5 3
možnosti
Foto

Co třeba raději na ně neútočit. To bych viděl jako lepší ochranu.

1 9
možnosti
Foto

Já tedy nevím, ale pokud chceme tak vehementně hledat consensus, není to provokace ze strany muslimů jako vyšitá? Opravdu je ten správný čas strkat lidem rozjitřeným ze všech těch atentátů atributy islámu? Takže člověk, který se tímto pokusil oddálit možná daleko dramatičtější situace, je vinen? Zareagoval ve smyslu prevence naprosto správně. Po tom, co se na Azurovém pobřeží odehrálo si umím představit místní, jak by mohli reagovat na promenující se dámy v burkinách, coby dalším symbolu problematické víry, v jejímž jménu ve Francii umírají nevinní lidé. Sorry, ale dost možná zabrání veřejnému konfliktu. A to je jeho prací, chránit veřejný pořádek, obyvatele města a starat se o klid.

30 2
možnosti
VH

Správně: "Absurdní opatření ze středověku". Tam totiž burky patří.

12 1
možnosti
DP

U nás (Švédsko) jsem viděl, jak "zafáčované" muslimky vlezly ve svých hadrech na plovárně i do sauny, přesto že před vstupem do sauny je velkými písmeny napsána výzva, aby se vstupující do sauny z důležitých hygienických důvodů napřed pořádně osprchovali, i když třeba zrovna před vstupem vylezli z bázénu, ale je to jenom ve švédštině, tak to možná neuměly číst.Jak to tam v té sauně po pěti minutách začalo páchnout, si jistě každý dovede představit. Sice na to někdo personál upozornil a paní "plavčice" šla ty muslimky požádat, aby saunu opustily (ostatní dámy už ze sauny vypadly rychle samy) a držely se pravidel, ovšem to bylo křiku a trvalo to nějaký čas, než se ty ohadrované z té sauny vypakovaly, paní plavčice byla naštvaná, že musela vypnout tepelný agregát a saunu vydrhnout a vyvětrat, nemuslimky byly naštvané, že se potom dvacet minut do sauny nedostaly kvůli nutné asanaci.

29 0
možnosti
MK

Ve stredoveku se lide koupali nazi. Nenapadlo by je koupat se v obleceni

1 0
možnosti
HD

Ano, ze středověku tady něco je, ale tento zákaz to zrovna není.

28 2
možnosti
  • Počet článků 17
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4937x
"Promiňte slečny, tancovat nebudu, chci o samotě přemýšlet a věnovat se sebevzdělání. Ženy jsou nepřítelkyně moudrosti." Paní Dynderová se vmísila do rozmluvy: "Vyslovil jste odvážnou myšlenku, pane Kebrle. Já s vámi nesouhlasím, ale chci s vámi diskutovat, jakmile složím prádlo." (Karel Poláček)

Seznam rubrik