Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

P43e55t69r 25B20u32r73i95a27n

8. 10. 2017 15:46

Škoda, že se takto nekompromisně Zaorálek a celé vedení ČSSD nepřistupovalo k Mládkovi, který nazval živnostníky parazity. Koneckonců co čekat od absolventa Marx-Leninismu (Zaorálka), který nazývá zaměstnavatele běžně darebáky.

Je až s podivem, kolikrát jsem já téměř denně označován nějakým hanlivým pojmenováním. Od rasisty, což je běžné vyjádření na Romea.cz o naší společnosti, přes parazita podle již zmiňovaného Mládka, xenofoba, nácka a islamofoba, např. zde běžně pro názor, že neřízená migrace byla špatná, což se dnes už i oficiálně připouští, přes homofoba pro mé odmítání respektovat někoho, kdo si to nezaslouží, až po šovinistu a sexistu, což je běžné výrazivo serverů pro ženy a tak bych mohl pokračovat dál. Třeba v urážení našeho národa, který je zaprděný, zlodějský, zbabělý, malomyslný atd. Čím ostřejší urážky vlastní domoviny, tím světoznalejší bloger. Jenže já chápu, že jsem jen bílý heterosexuální otec šesti dětí a plátce daní a ještě navíc Čech. Takže já nemám takovou lidskou hodnotu jako jiní, pokud možno cizí jak občansky, národostně tak i kulturně. A proto ani nečekám, že by se někdo konečně zastal i nás, takových prostých podlidí.

Ovšem ano, nazvat muslimy familiérně slimáky, to je fakt hrůza srovnatelná s genocidou.

55 4
možnosti
ZB

Mládek ovšem zklidil tvrdou kritiku,pro Hrdličku ovšem mají zdejší "vlastenci" potlesk a Vy tleskáte také. To je dost rozdíl,ne....?Každá genocida něčím začína i nenávist k židum začala nenávistnými nadávkami a přihlouplou demagogií...

3 11
možnosti
MD

Zakladni otazkou je, v cem udela islam normalniho slusneho a svobodneho cloveka lepsim clovekem. Pak jsou i dalsi.

8 0
možnosti
JV

(chichi, haha, to jako muslimové)

Ovce: ať mě zabijí, jen když mě vedou.

2 0
možnosti
JL

Chápu Váš článek, paní Terezo, jako odpověď na blog pana Mikuláška, který radí, jak

vlastně se dá všechno ošidit. I výrok svého spolu partajníka, pana Hrdličky.

https://adammikulasek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=627360

Za mne velká Karma.R^

7 4
možnosti
Foto

Souhlasím s článkem a podepisuji jej.

Jde o bezbřehý populismus člověka, který se krátce před volbami potřebuje zviditelnit a proto píše tak, jak píše.

Naskočil do vlaku, v jehož lokomotivě sedí pan Okamura, který postupuje v linii a/ vyvolám strach a děs, b/ mám na to recept.

To může chvíli účinkovat, avšak řešení to není. Historie nás učí, že násilí se nakonec vždy obrátí proti tomu, kdo je způsobil.

24 11
možnosti
Foto

A proč bychom měli být násilní? Nestačilo by být pevnými?

1 0
možnosti
Foto

H35a61n61a 22V70l39k86o19v75á

8. 10. 2017 14:40

Skutečně od autorky nepříliš překvapivé....vymezuje se proti demagogii demagogií...jak jinak.

Celkem výstižně řečeno paní Tenzler níže. Jen bych dodala, že z Evropy utíkají Židé v poslední době nikoli před nacismem, ale před islamizací.

47 5
možnosti
DH

D68a35v21i71d 68H91o76l11e42c

8. 10. 2017 14:38

Měla by jste si přečíst co krátce před smrtí řekl o muslimech a EU Govanni Sartori světově uznávaný sociolog a politolog profesor na Harvardu,Yale a Stanfordu.Asi by Vám spadla brada.

11 1
možnosti
DT

Nepřestane mě asi nikdy udivovat, jak si někteří umí populisticky plést židy a muslimy. Kožich by vám za to vyprášily obě cílové skupiny. :-)

31 6
možnosti
IB

I12v89o 48B45o73u81š10e

8. 10. 2017 15:14

Ale ona je neplete.

7 0
možnosti
Foto

Jakkoli jsou výroky pana prezidenta občas silné, tak k tomuto druhu "argumentace" se, paní Terezo, neuchyluje. To mu podsouváte.

17 0
možnosti
AM

Ale kdepak nacizmus, toho mají všichni zastánci "pravdy a lásky" plná ústa, ale je to demagogie. Nacisté likvidovali skupiny čistě podle rasy, které v Evropě žily dlouhá staletí, např. židy či romy, ovšem tady jde o obranu před někým, kdo se sem snaží ilegálně dostat, a často se vydává za občana jiné země, případně za nezletilce, byť už je dávno dospělý. A máte důkaz, že těmi "slimáky" pan Hrdlička myslel konkrétní etnickou či náboženskou skupinu a nikoli obecně ty migranty, kteří jdou do Evropy bez povolení a protiprávně za sociálními dávkami?

40 8
možnosti
TJ

Nikoliv, pane Mikulášku, není to demagogie. Je to lingvistickými a historickými studiemi podložený názor. Takto se nacisté vyjadřovali (jak jsem ale psala, přejímali starší antisemitská klišé), odkaz na důkaz v podobě videa ostatně máte v článku, a to je pochopitelně pouze "jeden za všechny", k tématu existuje rozsáhlá literatura.

Co se týče té likvidace "čistě ras", také nemáte pravdu. Lze v této souvislosti odkázat např. na likvidaci duševně chorých (a dalších skupin - mluvit můžeme třeba o sterilizaci skupin "nevhodných k rozmnožování", jako byli postižení, alkoholici...).

Důkaz, že pan Hrdlička míní výhradně muslimy, nemám. Vycházím pouze z praxe, v níž se takové spojení (bohužel) užívá. Ale upřímně řečeno, nemám to za podstatné. Mně je vlastně úplně fuk, jestli někdo říká "slimák" muslimům, ilegálním imigrantům nebo stařečkům, kterým v devadesáti koutkem kane slina. Je to nepřijatelné ve všech případech.

18 2
možnosti
  • Počet článků 17
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4937x
"Promiňte slečny, tancovat nebudu, chci o samotě přemýšlet a věnovat se sebevzdělání. Ženy jsou nepřítelkyně moudrosti." Paní Dynderová se vmísila do rozmluvy: "Vyslovil jste odvážnou myšlenku, pane Kebrle. Já s vámi nesouhlasím, ale chci s vámi diskutovat, jakmile složím prádlo." (Karel Poláček)

Seznam rubrik