Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PM

Pokud se taková středověká fašistická pomůcka, jako je islám, pohrne do Evropy, tak nám akorát hrozí buď postupné vyhlazení, nebo další velká válka. Takže být vámi, paní autorko, raději bych se moc nezastával ideologie, podle které má žena hodnotu hovězí slečny z pastvin..

47 1
možnosti
PZ

To je vostry,to ti chlape neprojde.vona je mstiva

0 0
možnosti
TK

Víte, je tu jeden "drobný" rozdíl. Nacistická Evropa nečelila jako mi náporu milionů migrujících Židů, kteří by se v ní chtěli usadit.

34 0
možnosti
JZ

No já bych to viděl asi tak, že každá argumentace založená na připodobňování k něčemu dogmaticky špatnému (jako je třeba nacismus) je už z principu zkažená a odhaluje fakt, že mluvčí nemá po ruce žádný dostatečně kvalitní argument.

33 1
možnosti
Foto

Autorko, vy nemusíte dávat najevo psaním své názorové rozpoložení, na vás totiž stačí kouknout - nic ve zlém.

9 5
možnosti
VK

Dost podpásovka, ale jak chcete. Na vás je taky vidět, že jste synkem socialistického papaláše a sám bývalý perspektivní kádr. To je fakt. U vás je to vidět i na tom, co zveřejňujete.

A to jsem poslední, kdo by se měl paní Janků zastávat.

11 6
možnosti
Foto

islám nezakrytě hlásá nenávist vůči nevěřícím psům, které radí zabíjet všude krom svaté půdy. V takovém případě nevadí, když se někdo řídí heslem, na hrubý pytel, hrubá záplata.

26 2
možnosti
LB

Máte na mysli i naše spoluobčany muslimy, kteří v naší zemi zůstali po absolvování University 17. listopadu, nebo ty, kteří u nás našli azyl v 90. letech, kdy se válčilo na Balkáně? Co vím, tak většinou jde o lékaře, inženýry, vědce, umělce či podnikatele..., kteří tu normálně pracují a platí daně.

V Praze běžně potkávám muslimky s kočárkem v metru či v tramvaji, nakupuji vedle nich v Ikea, vídám je na procházkách po Petříně a nikdy jsem si nevšimla, že by "nezakrytě hlásaly nenávist vůči nevěřícím psům".

I tyto lidi byste nazval slimáky?

6 6
možnosti

Vážená paní Terezo, už jste si aspoň jednoho vzala domů?

11 7
možnosti
MD

Mozna se pan Sevecek netaktne vyjadril, ale .. jsou lide a maji pravo neverit v islam, jsou lide a maji pravo rozlisovat ZASLANEHO v podstate ekonomickeho bezence a uprchlika pred valkou, jsou lide a maji pravo temto rici ne.

A jsou lide, co maji pravo i temto rici ano. Pak ovsem z ciste svych zdroju a ne ze zdroju ktere i vytvari prvni skupina.

Kdo je ten, kdo si privlastnil ubirat ostatnim jejich prava?

11 0
možnosti
VK

Nacismus se opíral o nenávistnou - tedy zločineckou ideologii; tzv. politický islám (který ale většinová část muslimů - vyznavačů různých typů islámu- nijak viditelně neodsuzuje, nebo to není dostatečně publikováno) se také opírá o nenávistnou část islámslé ideologie. Takže jistá podpobnost by se tu "dala najít".

9 1
možnosti
ZH

A kde máte totální agresivní válku, holokaust? Kolik křesťanských zemí okupují muslimské země?

0 4
možnosti
MD

Rekl bych, ze takovy obycejny cely zivot pracujici cesky clovek, mnohdy temer za mzdu odpovidajici pouhe reprodukci jeho pracovni sily bude velmi rad, kdyz mu pozastavi rust ci snizi mzdu a rozdaji ho nasim novym evropanum co jeste nepostavili jedine cihly na druhou.

20 1
možnosti
Foto

Jinak termín "muslimáci" se v Brně používá, co pamatuji, nejméně od 70. let, kdy jsem studoval VŠ a říkali jim tak všichni, včetně zaměstnanců kolejí a menz a jich samých mezi sebou. "Slimáci" se z toho stali v letech devadesátých a se současnou krizí to nijak nesouvisí.

6 1
možnosti
Foto

Já tedy nevím jak kde...ale žil jsem v Brně 25 let a podobný výraz jsem nezastihl...spíše se určitým snědým studentům zahraničních fakult přezdívalo "áčka" od slova "arab" a ani tehdy to v hantecu nemělo žádný pejorativní ani hmyz srovnávací nádech.

4 0
možnosti
OJ

Jakmile se v debatě objeví slovo "nácek", je po debatě... nastupují emoce, rácio jde spát.

2 0
možnosti
  • Počet článků 17
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4937x
"Promiňte slečny, tancovat nebudu, chci o samotě přemýšlet a věnovat se sebevzdělání. Ženy jsou nepřítelkyně moudrosti." Paní Dynderová se vmísila do rozmluvy: "Vyslovil jste odvážnou myšlenku, pane Kebrle. Já s vámi nesouhlasím, ale chci s vámi diskutovat, jakmile složím prádlo." (Karel Poláček)

Seznam rubrik