Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SS

Castecne s vami souhlasim. Je ale zajimavym paradoxem, ze vy tady jako administratorka/cenzorka klidne nechate verejne exhibovat zastance nejzrudnejsi ideologie v dejinach lidsta a udavace StB ... A mazete ty co jim ve stejnem duchu odpovidaji.

Ponekud "double standards", ze? Aneb jak zpival K. Kryl - "Na rohu ulice vrah o moralce kaze ..."

17 1
možnosti
ZH

Bez nějakého adresného důkazu je váš výpad bezzubý a směšný. Konkretizujte.

0 9
možnosti
AB

A80d76a34m 87B74í40l69e44k

8. 10. 2017 19:38

ten dokument mimochodem je velmi zajímavý, je fajn, že jste sem dala odkaz, spousta lidí ho určitě neviděla R^

0 0
možnosti
VS

A v Dubaji hrozí turistovi 3 roky vězení za to, že se dotkl jiného muže. :-))) Zajímavé je, že Vietnamcům, Ukrajincům, Slovákům, ... nikdo slimáci neříká a nevadí. Proč asi ? Vše se vším souvisí. Ale pokud je někomu šumák naše budoucnost ..... Kdo chce argumenty poslouchá, kdo nechce neposlouchá. A kdo ohrožuje více bezpečnost této země? Možná by pan Zaorálek také měl z ČSSD odejít.

35 0
možnosti
VV

Nevim, ja si vsiml ze zde nektere uvadene nazyvaji coboly, rakosniky nebo ukacky.

7 1
možnosti
VV

Ode mne mate karmu. A jinou diskusi se zde nedalo ocekavat.

6 6
možnosti
Foto

Vážený pane Hrdličko? Hnědá špína si takové pěkné oslovení nezaslouží, ale jinak souhlas. :-)

1 12
možnosti
JH

J72a23n 34H55l85e48d32í82k

8. 10. 2017 17:42

všechny milce mohamedánů bych na státní náklady repatrioval do subsaharského prostoru, jelikož jejich duševní omezenost je pro civilizované Evropany velmi nebezpečná až likvidující. Odmítají se učit jazyku, pracovat a přizpůsobit se !!!

21 2
možnosti
ZH

popište nám nějaká kritéria, kdo je milec mohamedánů, na základě jakého zákona je budete soudně označovat; budete repatriovat dobytčáky nebo luxusními letadly? vysvětlete proč veřejně vyhrožujete dnes a nenecháte si to až po volbách, je to metoda zastrašení? jste neonacista?

3 5
možnosti
JZ

Jo a mimochodem u lidí typu pana Bárty jsem nikdy nepochopil, jak jde dohromady to, že v průměrném Čechovi vidí bezmála průměrného nácka, ale na druhou stranu by sem lifrovali ta nechtěné etnika pokud možno co nejrychleji a v co největším objemu. Kombinace těchto dvou názorů v podstatě znamená podporu krvavého konfliktu. Není to na ban?

20 1
možnosti
VK

Toho průměrného Čecha byste definoval jak? Něco jako vy?

5 1
možnosti

"tak *nám* v bohunickém zpravodaji" ... kdo je to MY?

Vážená paní Terezo, Vy jste z Bohunic?

Zvonka to vyzerá, že tři čtvrtiny lidí v Bohunicích by pana Hrdličku, místního zastupitele, volilo.

11 0
možnosti
TJ

Nejsem, pane Ševečku, avšak rozšířením onoho textu jsem se stala jeho recipientem. To je takový osud psaného slova: kdyby to pan zastupitel plácl někde v hospodě, zavřela by se nad tím voda. Takto byl okruh příjemců textu rozšířen víc, než původně počítal.

(Mimochodem, sice to obvykle nedělám, ale prozradím vám, že je to takový špílec: odkazuji tím na Haškova Švejka a legendární větu Tak nám zabili Ferdinanda. Většinou v mých blozích nějakou literární aluzi najdete, jste-li pilným čtenářem. Ale pochopit se samozřejmě dají i bez toho :) )

4 4
možnosti
  • Počet článků 17
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4937x
"Promiňte slečny, tancovat nebudu, chci o samotě přemýšlet a věnovat se sebevzdělání. Ženy jsou nepřítelkyně moudrosti." Paní Dynderová se vmísila do rozmluvy: "Vyslovil jste odvážnou myšlenku, pane Kebrle. Já s vámi nesouhlasím, ale chci s vámi diskutovat, jakmile složím prádlo." (Karel Poláček)

Seznam rubrik