Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JE

Pan Hrdlička pouze porovnal počínání migrantů se slimáky a nalezl mezi chováním obou těchto entit velice mnoho společných vlastností. Stačí se podívat devastujíci působeni invazních a nepůvodnich slimáků na vlastních zahrádkách a porovnat je s agresivitou a nesnášenlivosti velké většiny muslimských migrantů. Tu podobnost může nevidět pouze slepec nebo hlupák. Jak říká jeden z našich uznávaných historiků: "Lidské dějiny nejsou o lásce a o pravdě, ale o vítězích a poražených". Současná invaze islámských vetřelců není náhodná, ale je zcela účelově vyvolána určitými nadnárodnimi skupinami a má sloužit k úplnému odstranění národních států.

Můžete si vygůglovat např. hesla Panevropská unie, Bilderberg, Thomas Barnett, Coudenhove-Kalergi a spoustu dalších informací, které jasně vysvětlují, o co jde. Nejedná se vůbec o pomoc lidem v nesnázích, ale o pokus zlikvidovat Evropu takovou, jak ji známe.

45 0
možnosti
PT

P31e68t59r 24T42o60m93e91k

8. 10. 2017 23:14

Paní Janků, víte, že tím oslovením "Vážený pane Hrdličko" shazujete lidi, u kterých se takové oslovení od vás dá očekávat? Vy si pana Hrdličky vážíte? Jistě, že ne. Vy ho přirovnáváte k nacistům. Vy si vážíte nacistů? Mě tahle přetvářka strašně štve a z toho vyplývají i některé mé problémy v komunikaci. Vy si myslíte, že to patří do kultivované diskuse, kterou se tak rádi oháníte? Tak já si naopak myslím, že to je velice nekultivované, vlastně až sprosté. Sprosté k těm ostatním.

15 0
možnosti
VC

a co třeba zvolání Vítězství zdar ! ??

0 0
možnosti
VC

už umíte šahádu ??? a co zbylé pilíře víry ?

7 0
možnosti
JB

"Kdokoliv se vyjadřuje hanlivě a nenávistně vůči určitému etniku či národnosti a degraduje lidi" - to přece sedí naprosto přesně i na islám !!!

15 1
možnosti
LV

Kvůli čemu utíkají Židé z Francie? Ne, není to kvůli žádným náckům. Je to kvůli těm "hodňoučkým" muslimům...

70 2
možnosti
VV

Doplnil bych o otazku kvuli cemu utikaji zide z Ruska.

Je to kvůli těm "hodňoučkým" muslimům...

2 3
možnosti
PB

...... hmmm,- tak "slimáci" sou výrazivem nacistů ;-D?!,- by mě teda zajímalo jakým přívlastkem obdaříme lingvisty za nekorektní výrazivo ve slovnících za "negro" či "black" ?!?,- ..... se nám to začíná nějak zamotávat, žejoVEU?!

17 1
možnosti
DK

Islam je stejne totalitni jako nacismus...Problem pseudohumanistu je, ze oni to proste nejsou schopni priznat, ale pouze z toho duvodu, ze by tim museli odsoudit obrovske kvantum lidi...Ze stejneho duvodu hodili Francie s Anglii Ceskoslovensko pres palubu...chteli si tim koupit mir, protoze Hitlerova pozice byla prilis silna na to, aby se mu dokazali postavit. Kam az vede ustupovani zlu, jsme meli moznost videt, o to vice bylo obeti a vsechno to bylo postaveno jen na zbabelosti a pokrytectvi...Muslimove nam v budoucnu predvedou stejny cirkus jako naciste...

54 0
možnosti
JZ

Přesně tak, kdyby byl islám něco, co se ve větší míře praktikovalo akorát století zpátky na území dnešního Německa, tak by většina z těch rádoby humanisticky smýšlejících lidí problém s jeho odsouzením neměla ani v nejmenším.

5 0
možnosti
PH

Nenávist vyvolávají především ti, kteří vlnu migrantů do Evropy umožnili a umožňují. Humoristický článek v lokálním médiu je ještě velmi slabá reakce na to, co nám mocní Evropy chtějí vnutit. Pokud někdo připomíná nacisty, tak to jsou právě oni.

29 0
možnosti
VV

Ano, je to ta Soldateska s velenim v kremlu.

1 1
možnosti
Foto

P22e40t21r 24K54o73u95c40k12ý

8. 10. 2017 20:03

K nacismu patřila i cenzura médií a manipulace prostřednictvím médií. To jen tak na okraj. Pokud něco špatného nechce velká většina lidí a přesto jim je vnucovaný odlišný názor či dokonce prosazováno potenciální nebezpečí, tak ta nejmírnější reakce je přitvrzení v rétorice.

21 0
možnosti
  • Počet článků 17
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4937x
"Promiňte slečny, tancovat nebudu, chci o samotě přemýšlet a věnovat se sebevzdělání. Ženy jsou nepřítelkyně moudrosti." Paní Dynderová se vmísila do rozmluvy: "Vyslovil jste odvážnou myšlenku, pane Kebrle. Já s vámi nesouhlasím, ale chci s vámi diskutovat, jakmile složím prádlo." (Karel Poláček)

Seznam rubrik