Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LD

Pozoruhodné, kolik nenávisti tu vyvolala obhajoba slušnosti

6 3
možnosti
ŘV

Myslím, že nevíte, že jste už sám zapomněl, co je nenávist.

To je opravdu něco jiného než nesouhlas.

Nepřeji vám, aby se vám ji povedlo vyvolat a zakusit.

6 1
možnosti
RZ

Problém bych spíše viděl ve dvou rovinách - jednak pan politik toto prohlásil s jasným vědomím politických bodů před volbami, protože racionálně vzato rozhodně muslimové nejsou náš největší problém. A další věc je ta, že rétorika je už přeci jen hodně za hranou - ona generalizace je pro mě nepřípustná. Viděl jsem dost míst na světě a řeknu vám jedno - křesťan, žid nebo muslim - když je člověk blb, je to úplně jedno.

0 2
možnosti
JP

Pan Hrdlička dělá nám vzdělaným a slušným xenofobům za a) medvědí službu a za b) ostudu.

1 0
možnosti
ŘV

Mně ani ne. Já se nepotřebuji tvářit, že jsem součástí nějaké vznešené skupiny, v které nejsou slabší kusy. Ač dnešním mediálním názvoslovím xenofob, jsem poměrně tolerantní :-). A neuráží mne, že jiní xenofobové vidí některé věci trochu jinak.

4 0
možnosti
VB

Slimák neslimák, islám se snaží Evropu dobýt, zotročit původní obyvatelstvo, které se nepřidá na jejích zvrácenou pseudovíru a nezmění na tom nic ani Hrdlička, ani ta blizna co se tady snaží něco podnítit.EURvTo jsou fakta, a že to někdo nějak nazývá?Cyp sním.

9 0
možnosti
ON

Nacismus a socialismus je tatáž levicová ideologie.

A ten závěrečný Zaorálkův text?

A co to jeho nenávistné štvaní proti živnostníkům? Když označí živnostníky za parazity - tak to je v pořádku, že .... to není hanlivé a nenávistné vyjadřování vůči skupině obyvatel, že .... navíc vůči domácím, když už jsme u toho ....

A všichni levicoví aktivisté, genderovci, feministky, neziskáči apod. u takových vyjádření - proti těm "zlým" podnikatelům učurávají blahem .... tam najednou nenávistná rétorika nevadí .....

11 0
možnosti
TT

T38o38m92á38š 15T85y20l

9. 10. 2017 12:04

Jak se asi cítili nacisti, když je Karel Čapek přirovnal k mlokům?

16 2
možnosti
PZ

chystali se mu patřičně "poděkovat"ale přišli pozdě

3 0
možnosti
Foto

Označování racionálně smýšlejících lidí pojmy z psychiatrie (xenofob, islamofob), nebo dokonce jejich označování za zločince (nacista, rasista apod...), či jejich sprosté zesměšňování, Vás nechává ledově chladnou. Zamyšlení ze stejného ranku, mající za cíl, dehumanizovat skupinu lidí, aby se lépe nenáviděli, Vás přinutí napsat hysterický blog. Opravdu si paní Janků myslíte, že jste správná osoba na místě administrátorky blogů? Neustále mě přesvědčujete, že nejste.

34 0
možnosti
PB

P41e68t40r 71B30ü82r71g11e10r

9. 10. 2017 10:08

Vážená paní, Váš nekonzistentní, rozbředlý blábol má výrazně menší informační hodnotu, než diskuse pod ním. Myslím, že byste se místo podobných aktivit měla věnovat něčemu konkrétnímu, s měřitelným výsledkem. Přinese Vám to větší uspokojení. Pro začátek zkuste drobné domácí práce. A třeba i tu zahrádku.Rv

21 1
možnosti
TH

T63e24r58e63z83a 86H29o58l12á

9. 10. 2017 13:35

když uražený kohoutek zbaběle, sprostě a nízce posílá ženskou "k plotně", dělá ta ženská něco dobře VR^

2 6
možnosti
Foto

Zde je jádro článku: "Všem mým laskavým čtenářům, kteří si přijdou zadiskutovat: nemluvím tu o problému uprchlictví, migrace nebo integrace (zdařené ani nezdařené). Ani slovem je nezmiňuji, a tak se ani tentokrát nedozvíte, jaký mám na tyto závažné otázky názor. ... Mluvím o tom, že ... zapomínáme mluvit o slušnosti a o tom, že některé věci jsou - nebo by měly být - v civilizované společnosti, za niž se tak rádi pokládáme - nepřijatelné." Ano, tak to sedí.

2 2
možnosti
Foto

mínus mi nevadí, ale já jen citoval ;-D;-D8-o;-)

0 0
možnosti
TP

Myslíte jako ti nacisti, co se u muslimů inspirovali při hledání řešení židovské otázky? Ale jinak také nejsem z výroku pana Hrdličky nadšený. Urážet slimáky přirovnáním k muslimům, to je zavrženíhodné.

22 0
možnosti
ZH

Neříkejte, a jak se inspirovali? Co o tom víte? To je zatím nejhrubější blábol dne.

1 10
možnosti
  • Počet článků 17
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4937x
"Promiňte slečny, tancovat nebudu, chci o samotě přemýšlet a věnovat se sebevzdělání. Ženy jsou nepřítelkyně moudrosti." Paní Dynderová se vmísila do rozmluvy: "Vyslovil jste odvážnou myšlenku, pane Kebrle. Já s vámi nesouhlasím, ale chci s vámi diskutovat, jakmile složím prádlo." (Karel Poláček)

Seznam rubrik