Diskuse

Homosexuálové budou chtít sex s dětmi? Jistě. A taky s kačerem Donaldem

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Co se pořád řeší?Standart je muž,žena rovná se dítě,rodina základ pokračování společnosti,státu...

Muž a muž,žádný potomek žádné pokračování společnosti a státu....

Žena a žena,totéž....

Promiskuita je všude,u homosexuálů je větší,to je dávno prokázaná věc.U hetero se šíří kapavka a syfilis,u homo AIDS,taky známá věc.

Vadí mi homosexuálové a lesby?Ne

Adopce dětí?Ano

Proč?Protože příroda,rozvoj dětí,role otce a matky,bez zmatků co si dítě začne uvědomovat,a to dost brzo....

A proto že se plete politika do osobních věcí,intimních...

2 1
možnosti

Blog úrovně slohovky osmé třídy ZŠ. Snažíte se v nadřazeném, falešně dobrosrdečném stylu poučovat o něčem, o čem sama mnoho nevíte. Je toho více, ale uvedu alespoň toto:

Obecně, váš blog se vyznačuje snahou dokázat váš předem daný názor. To je v rozporu s intelektuální čestností, základním požadavkem pro poznávaní věcí (znak naší kultury od Sókrata): to je snahou poznat věci takové jaké jsou - otevřenost k pravdě, ať je jakákoliv a následně k jejímu poznání používat pohledy a důkazy z různých stran. Toto vašemu přístupu chybí: váš názor je daný dopředu a následně se ho jen snažíte nějak "uhádat".

Komicky působí vaše snaha vydávat za důkaz úpadku tradiční rodiny výsledky hledání "otec zneužil". Několik anekdotických příběhů nedokazuje vůbec nic. Je to stejné, jako když zdáte heslo "homosexuál zneužil", nebo "milující rodina".

O výrocích paní Nytrové prohlašujete, že jsou absurdní a nekompetentní. Pro jejich vyvrácení neposkytujete nic, pokud nepočítáme výsledky uvedeného google hledání: "otec zneužil" či několik subjektivní spekulající typu "mně se to nezdá, a proto to je blbost".

Pokud jde o homosexualitu a pedofilii, měla byste věděti toto:

a) Pedofílie není zvláštní sexuální orientací, jak nesprávně uvádíte, ale věková orientace v rámci dané sexuální orientace (a jako taková je považována za psychickou poruchu).viz např. Seto, M. C. (2012). Is pedophilia a sexual orientation?

b) Výskyt pedofílie je 10x (!!) častější u homosexuálů než u heterosexuálů! (viz např. Blanchard, R., et al. (2000). Fraternal birth order and sexual orientation in pedophiles.

Takto by bylo možné vzít váš blog prakticky řádek po řádku a výsledek by byl stejný: intelektuální nečestnost, neschopnost jasnými a fakty podloženými argumenty vyvrátit tvzení, o kterých prohlašujete, že jsou nesmyslné. Vskutku nevím, proč redakce IDnes váš blog umístila tam, kam ho umístila.

9 6
možnosti

K tomu jednu jedinou věc. Je to taková ta pomalá přesvědčovací metoda, kdy se o těchto věcech začne polemizovat, začnou se hledat pseudohumánní pohledy pochopení až to přejde jako běžný problém, který vlastně žádným problémem není až pro pár osamocených rebelantů. kteří jsou xenofóbní, protože jsou sami ve svém osobním životě něšťastní, nemilovaní a nepochopení. Budování nového člověka zaberu tímto postupem více času, ale vyplatí se.

2 0
možnosti

No vidíte, když jste načla kačera Donalda, tak by mě zajímalo, pro jaké heterosexuální chlapy se vyrábí gumové panny... ;-D

0 0
možnosti

Vážená blogerko, váš článek je stejně jednostranně extrémní ústřel jako výrok paní poslankyně. Paní poslankyně nevolila (nepřemýšlela) o tom, jak formulovat fakt, že mezi homosexuály je opravdu vyšší promiskuita, že nemalé procento z nich má buď latetní nebo i otevřené a naplněné pedofilní představy. Vypustila větu, která tyto jevy generalizuje na celou komunitu takto orientovaných osob. Bohužel to neznamená, že by neexistovalo vysoké riziko, že k takovýmto jevům může dojít.

Ostatně nedávné přiznání aktivisty pana Hromady o tom, jak vědomě při první zákonné úpravě práv homosexuálů na registrované partnerství volili salámovou metodu a vědomě počítali, že budou dále stupňovat své požadavky na další práva homosexuálů včetně adopce dětí či práve lesbických žen nechat se oplodnit, ukazuje na ne fér hru této komunity.

5 2
možnosti

Reaguji na první odstavec a přidávám obdobný nesmysl.

Bohužel to neznamená, že by u katolických kněží neexistovalo vysoké riziko pedofilie, protože celibát taky není normální (ve srovnání s heterosexuálním svazkem) a existuje tam procentuelně zvýšená pravděpodobnost této úchylky ...

Je to podobná blbost, jako že za všechny trable němců můžou židé :-P.

Ve článku se snad nepíše o úchylácích, ale o 4% menšině a většina z nich jsou snad slušní lidé.

Poslanci bohužel nemají patent na rozum, jsou jen statistický vzorek toho nejlepšího z nás ! :-)

0 0
možnosti

Ač paní poslankyně možná přestřelila,vzal bych její slova pouze jako vzdálené memorandum.Při procházce dnešní Prahou,jakožto metropolí a multikulturním městem,je běžné..."když holky s holkama s kluci s klukama". a to nejen na Petříně.Nic proti tomu,příroda si nevybírá,ale povyšovat tuto jistě hříčku přírody na normálnost....je blbost a rožežranost naší multimulti-kulturní společnosti.

5 1
možnosti

..... nóóó, tak máme v záloze ešče Méďu Béďu a Psa Filipsa,- enem bych snad byl zvědavej na svěření do péče po rozvodu,- v ČR sou preferovány z cca 90% ženy-matky (?),- ....... to u teho mlejnu s žehličkama bude slušnej kabaret V!

2 0
možnosti

P95e28t92r 68B36r42o32ž

14. 7. 2016 20:06

Je naprosto neuvěřitelné, jak někdo s rozhledem a IQ jako má tato paní poslankyně, může sedět ve sněmovně. Nemám o poslancích valné mínění, ale něco takového jsem snad v životě neviděl...Rv

12 3
možnosti

Typické pro neomarxistický přístup k diskuzi: věcnost nula, jen útok na osobu. Rv

5 3
možnosti

Dočetl jsem se, že byla odvolána z funkce předsedkyně představenstva městské společnosti Frýdecká skládka. Myslím, že ji tam měli nechat, Nytrovou. Na skládce. A nebo hospitalizovat.

1 3
možnosti
Foto

Já nevím, ale myslím, že poměrně velké procento otčímů se "veselí" s dcerami, a třeba i nezletilými, své partnerky.

Takže i u jiné sexuální orientace by to mohlo být podobné. Ne, že by někdo adopci kvůli tomu provedl, ale "přihodit se to může", že?

2 8
možnosti

Já čekal, kdy se ohlásíš. Nezklamals. :-/

1 1
možnosti

J69a83r90a 90R15a37n90k

14. 7. 2016 19:00

Diky za perfektne napsany clanek, o zalezitosti, ktera je ve svete prumerne vzdelanych v poradku a nikoho neburcuje na barikady, ktera se ovsem stava v CR uz podobna se stredovekymi zakony, jako v Rusku pana Vladimira.

R^

2 5
možnosti